Aanmelden

Word gratis VIP-Member

Wist je dat als je geabonneerd bent op mijn YouTube-kanaal, je niet altijd een melding ontvangt wanneer er een nieuwe video beschikbaar is? Het is mogelijk dat YouTube slechts 15% van de abonnees een bericht stuurt over nieuwe video's, omdat ze anders te veel e-mailverkeer moeten uitzetten. Het zou jammer zijn als jij niet tot die 15% behoort en daardoor een van mijn video's mist.

Maar maak je geen zorgen! Je kunt me ook altijd volgen op sociale media, waar ik eveneens melding maak van nieuwe video's. Ik begrijp echter dat je misschien geen sociale media hebt of daar niet zo vaak op kijkt. Daarom wil ik je de mogelijkheid bieden om GRATIS VIP-member te worden van onze exclusieve VIP-community.

Na het aanmelden kun je GRATIS een checklist met "10 simpele punten om te controleren voordat je gaat schilderen" downloaden als welkomstgeschenk.

Als VIP-member ontvang je automatisch een melding van mij zodra er een nieuwe waardevolle video beschikbaar is! Op die manier hoef je nooit meer iets te missen en ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. En het mooie is dat je op elk gewenst moment kunt afmelden met een simpele klik op de afmeldknop.

Daarnaast hebben VIP-members soms extra voordelen, zoals exclusieve inkoopmogelijkheden en automatische deelname aan verlotingen. Op die manier maak je als VIP-member kans op leuke prijzen!

Wees gerust, jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt om jou op de hoogte te houden van nieuwtjes en updates rondom mijn video's.

Meld je nu snel aan door hieronder jouw gegevens in te vullen en download jouw GRATIS checklist direct.

Word vandaag nog een GRATIS VIP-member en geniet van de voordelen!

Schildersbedrijf Edens Over mij
Schildersbedrijf J. Edens in Apeldoorn. Uw partner voor behangen, glaszetten, onderhoud, kleuradvies, restauratie, pleisterwerk en lambrisering.
Nieuwsbrief
Wil je geen tips meer missen, meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief!
2024 © Schildersbedrijf Edens
Malcare WordPress Security