Doe het zelf tips

Doe-het-zelf tips

Wil je zelf aan de slag gaan of wil je weten hoe je bepaalde klussen zelf kunt uitvoeren? Bekijk dan onze doe-het-zelfpagina waar je handige tips kunt vinden en instructievideo's kunt bekijken. Je kunt hier ook GRATIS VIP-member worden.

Wil je voorkomen dat je kozijnen aangetast worden door houtrot en tegelijkertijd genieten van prachtig glanzende kozijnen? Wacht dan niet langer en ontdek de onschatbare kennis in mijn PDF E-book. Voor slechts €6,05 krijg je toegang tot ruim 50 pagina's vol waardevolle informatie waarmee je praktisch alle klussen aan je kozijnen kunt uitvoeren.
Als je serieus aan de slag wilt gaan, raad ik je ten zeerste aan om dit PDF E-book aan te schaffen. Neem een kijkje op de Merchandise pagina voor meer informatie en wil je materialen bestellen voor jou klus, dan vind je op die pagina de nodige uitleg.

Een dak isoleren en daarna de zolder schilderen

DAK ISOLEREN EN ZOLDER SCHILDEREN

In mijn nieuwste VIDEO ben ik op zolder bezig met een isolatieproject, waarbij ik PIR-platen aanbreng op het plafond. Hoewel ik geen professionele timmerman ben, deel ik graag mijn ervaring [...]
Lees meer
Schildersbedrijf Edens Over mij
Schildersbedrijf J. Edens in Apeldoorn. Uw partner voor behangen, glaszetten, onderhoud, kleuradvies, restauratie, pleisterwerk en lambrisering.
Nieuwsbrief
Wil je geen tips meer missen, meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief!
2024 © Schildersbedrijf Edens
Malcare WordPress Security