Over mij
Mijn naam is John Edens

SCHILDERSBEDRIJF EDENS UIT APELDOORN

Mijn uitgangspunt in mijn werk is om de opdracht netjes af te ronden, zodat je er lang plezier van hebt. Als je graag wilt zien hoe ik de werkzaamheden aanpak, wat de kwaliteit van mijn werk is en of ik betrouwbaar ben, adviseer ik je om mijn YouTube-kanaal te bekijken. Daar heb ik talloze video's waarin ik mijn werkzaamheden laat zien, want beelden zeggen meer dan woorden.

Bent je op zoek naar een betrouwbare schilder in Apeldoorn om je kozijnen te laten schilderen of bijvoorbeeld je muren en plafonds te laten spuiten?

Ik maak graag een vrijblijvende offerte die specifiek wordt afgestemd op je situatie. Als ik rechtstreeks kosten in rekening breng voor mijn dienstverlening, wordt je hier altijd van tevoren over geïnformeerd. Zo komt je nooit voor onverwachte uitgaven te staan.

Heb je vragen of suggesties voor mij? Neem dan gerust contact met mij op.

sinds 2005
YouTube

Social media

Tegenwoordig kun je niet meer om sociale media heen. Daarom is Schildersbedrijf Edens ook actief op diverse sociale media kanalen. Op deze kanalen delen we praktische schildertips en blijf je op de hoogte van ons bedrijf.

Volg Schildersbedrijf Edens uit Apeldoorn op onderstaande sociale media kanalen om handige tips te krijgen over het onderhouden van je schilderwerk, op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en materialen op het gebied van schilderen, en geld te besparen door zelf werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Op zoek naar een betrouwbare schilder in Apeldoorn?

Schildersbedrijf Edens Over mij
Schildersbedrijf J. Edens in Apeldoorn. Uw partner voor behangen, glaszetten, onderhoud, kleuradvies, restauratie, pleisterwerk en lambrisering.
Nieuwsbrief
Wil je geen tips meer missen, meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief!
2024 ┬ę Schildersbedrijf Edens
Malcare WordPress Security