Afkitten of plamuren? Wat is het beste?

Afkitten of plamuren, wat moet ik doen? Moet ik de naden afkitten of juist plamuren? In deze aflevering laat ik je zien wanneer je beter kunt afkitten en wanneer het goed is om te plamuren.

Je krijgt handige tips om beter te kunnen afkitten. Ik maak gebruik van zowel acrylaatkit als beglazingskit voor het afkitten. Voor acrylaatkit gebruik ik de Acryrub CF2 en voor beglazingskit de Glaskit TS van Soudal.

Afkitten met beglazingskit kan best lastig zijn, daarom geef ik je enkele tips om dit beter te kunnen doen. Niet alle naden moeten afgekit worden, sommige naden kun je beter plamuren. Hiervoor gebruik ik een epoxy plamuur voor een goede hechting, zoals de Renoflex Rood pasta van Renovaid. Het is niet nodig om dit voor te strijken. Later gebruik ik de Renofill plamuur om het oppervlak gladder te maken.

Maar wanneer is het beste moment om af te kitten, voor of na het schilderen? In de aflevering ga ik dieper in op wat het beste is bij het afkitten van kozijnen. Of je nu een professionele schilder bent of een doe-het-zelver, met deze schildertips van schildersbedrijf Edens kun je jouw project weer mooi maken!

Schildersbedrijf Edens, de vakman voor uw woning!

Delen op social media

Ook handig om te weten

Schildersbedrijf Edens Over mij
Schildersbedrijf J. Edens in Apeldoorn. Uw partner voor behangen, glaszetten, onderhoud, kleuradvies, restauratie, pleisterwerk en lambrisering.
NIEUWSBRIEF
Wil je geen tips of belangrijke updates meer missen? Meld je dan GRATIS aan als VIP-member! Je ontvangt automatisch een melding zodra er een nieuwe video op YouTube verschijnt of er belangrijke informatie beschikbaar is over onze video's. Zo blijf je altijd volledig op de hoogte.
2024 © Schildersbedrijf Edens
Malcare WordPress Security