Deur blijft plakken na het schilderen

Na het schilderen blijft de deur of het raam soms plakken in de rubbers. Maar hoe kun je dit voorkomen? In deze aflevering deel ik waardevolle tips met je, zodat je kunt voorkomen dat je deur of raam gaat plakken na het schilderen. Wil je leren hoe je een deur vanaf het begin tot het einde kunt schilderen? Dan kan je dat hier leren.

Zorg ervoor dat je de juiste technieken toepast bij het schilderen van deuren of ramen. Gebruik de juiste verf en bereid de deur of het raam grondig voor. Dit helpt bij het voorkomen van plakkerigheid achteraf.

Besteed extra aandacht aan de sponning bij het schilderen van een buitendeur of binnendeur. Een goede voorbereiding en afwerking van de sponning kunnen voorkomen dat de deur gaat plakken na het schilderen.

Houd de lijn tussen de verf en de rubbers schoon en duidelijk, zodat de deur of het raam soepel kan openen en sluiten zonder problemen.

Houd na het schilderen de lijn tussen de verf en de rubbers goed in de gaten. Mocht er plakkerigheid ontstaan, verwijder dan eventuele lijmresten van de tape om het probleem op te lossen.

Met deze tips kun je voorkomen dat je deur of raam plakt na het schilderen. Bekijk de video en geniet van een mooi resultaat zonder plakkerige problemen.

Schildersbedrijf Edens, de vakman voor uw woning!

Delen op social media

Ook handig om te weten

Schildersbedrijf Edens Over mij
Schildersbedrijf J. Edens in Apeldoorn. Uw partner voor behangen, glaszetten, onderhoud, kleuradvies, restauratie, pleisterwerk en lambrisering.
Nieuwsbrief
Wil je geen tips meer missen, meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief!
2024 © Schildersbedrijf Edens
Malcare WordPress Security