Epoxyplamuur wordt te heet bij houtrot repareren


Wellicht moet je eens houtrot repareren en dan zijn het vaak grote gaten. Soms kan het zijn dat de epoxypasta of epoxyplamuur gaat scheuren. En dat is vervelend.

Soms zit er te veel kracht en soms is het gewoon veel te warm. In dit geval was het erg warm en is de epoxypasta bij deze houtrotreparatie kapotgegaan na het repareren van houtrot. In deze aflevering laat ik je zien hoe ik dat herstel en vertel ik je nog wat over een vochtdoorlatende verf die je aanbrengt in vergelijking met een hoogglansverf.

Het is altijd belangrijk om te weten welke epoxypasta of welke epoxyplamuur je moet toepassen als je houtrot gaat repareren. Anders breng je de verkeerde materialen aan en dan heb je zo weer een schade erin. En dat is nou juist wat je wilt voorkomen.

Wil je wat meer leren over de epoxyplamuur die je het beste kunt toepassen bij houtrot en welke je juist nodig hebt bij kleine gaatjes, bekijk dan dit artikel over de juiste epoxyplamuur toepassen.

Mocht je schade krijgen in je plamuur omdat die te heet is geworden, dan kun je de video bekijken hoe je dat weer kunt herstellen. Klik op de video hieronder.Schildersbedrijf Edens, de vakman voor uw woning!

Delen op social media

Ook handig om te weten

Schildersbedrijf Edens Over mij
Schildersbedrijf J. Edens in Apeldoorn. Uw partner voor behangen, glaszetten, onderhoud, kleuradvies, restauratie, pleisterwerk en lambrisering.
Nieuwsbrief
Wil je geen tips meer missen, meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief!
2024 © Schildersbedrijf Edens
Malcare WordPress Security