Ga geen kozijn schilderen voordat je deze video hebt gezien

Wil je een kozijn schilderen? Voordat je aan de slag gaat, is het essentieel om deze video met goede tips te bekijken. Als ik een kozijn buiten schilder, maak ik gebruik van terpentine verf. Maar als je van plan bent om buiten een kozijn te schilderen met watergedragen verf, dan raad ik je zeker aan om deze aflevering te bekijken. Ik leg je uit waarom ik buiten geen watergedragen grondverf gebruik bij het schilderen van kozijnen.

Wat betreft het gebruik van afplaktape, raad ik je zeker aan om afplaktape toe te passen wanneer je een kozijn gaat schilderen. Het zal je schilderwerk aanzienlijk versnellen. Bij het schilderen van een kozijn buiten is het belangrijk om een goede verf te gebruiken. Zelf maak ik gebruik van de Wijzonol SDT Ultra Hoogglans. Ik laat de afplaktape zitten tot aan het aflakken.

Het schilderen van een kozijn kun je zelf doen, en met behulp van deze handige tips zou het zeker moeten lukken. Als je je kozijnen schildert volgens deze tips van Schildersbedrijf Edens, kun je er zeker van zijn dat het resultaat goed zal zijn!

Schildersbedrijf Edens, de vakman voor uw woning!

Delen op social media

Ook handig om te weten

Schildersbedrijf Edens Over mij
Schildersbedrijf J. Edens in Apeldoorn. Uw partner voor behangen, glaszetten, onderhoud, kleuradvies, restauratie, pleisterwerk en lambrisering.
Nieuwsbrief
Wil je geen tips meer missen, meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief!
2024 © Schildersbedrijf Edens
Malcare WordPress Security