Mijn geheim bij een kozijn schilderen die geen schilder met je wilt delen

Een kozijn schilderen: hoe doe je dat? Vandaag ga ik je mijn geheim onthullen over hoe je een kozijn kunt schilderen als een professional! Dit is iets wat niet elke schilder met je deelt, maar ik ga je stap voor stap laten zien hoe je een kozijn kunt schilderen op dezelfde manier als vakmensen dat doen. We gaan niet zomaar een kozijn verven, we gaan het écht schilderen! Het verschil is dat je nu de technieken leert die de ervaren schilders toepassen.

Allereerst gaan we de oude stopverf vervangen. We verwijderen al het oude stopverf en gebruiken een stopverfvervanger. Vervolgens gaan we het kozijn stap voor stap schilderen. Het aanbrengen van stopverf doe ik zelf ook niet vaak, maar ik ga je leren hoe je de stopverf kunt verwijderen en na het vervangen van de stopverf met een stopverfvervanger leer ik je hoe je de stopverf weer kunt overschilderen voor een prachtig resultaat.

Vroeger was het gebruikelijk om een kozijn met echte stopverf te schilderen, maar tegenwoordig wordt daarvoor een stopverfvervanger gebruikt. Vandaag krijg je tips om je kozijn te schilderen zoals een ervaren schilder dat doet. Of je nu een raamkozijn buiten of een vast kozijn buiten wilt schilderen, deze schildertips zijn zeker bruikbaar. Let op: deze tips zijn niet van toepassing als je kunststof kozijnen wilt schilderen. Ook bij het schilderen van kozijnen binnen kunnen deze tips handig zijn. Ik ga je de juiste volgorde en materialen laten zien, zodat je met vertrouwen aan de slag kunt gaan!

Schildersbedrijf Edens, de vakman voor uw woning!

Delen op social media

Ook handig om te weten

Schildersbedrijf Edens Over mij
Schildersbedrijf J. Edens in Apeldoorn. Uw partner voor behangen, glaszetten, onderhoud, kleuradvies, restauratie, pleisterwerk en lambrisering.
Nieuwsbrief
Wil je geen tips meer missen, meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief!
2024 © Schildersbedrijf Edens
Malcare WordPress Security