Nr1. Fout bij boeidelen schilderen die amateurs maken en een vak schilder niet

Boeidelen schilderen: hoe doe je dat? In deze aflevering geef ik handige tips waarmee klussers de boeidelen eenvoudig en snel kunnen schilderen! Wil je voorkomen dat er zakkers of een sinaasappeleffect ontstaat tijdens het schilderen van je boeidelen? Dan is deze aflevering een aanrader. Ik laat je zien hoe je de boeidelen op de juiste manier kunt schilderen.

Het schilderen van boeidelen kan lastig zijn vanwege de lange lengtes. Ik heb de boeidelen eerst voorzien van nieuwe verf en drie lagen aangebracht, en nu gaan we over tot de aflakfase. Als je toevallig een windveer of een dekplank wilt schilderen, kun je deze tips ook zeker toepassen op die specifieke onderdelen.

Schildersbedrijf Edens laat je vandaag zien hoe je met de juiste verf en kwast de boeidelen prachtig kunt maken. Of je nu een professionele schilder bent of een doe-het-zelver, met deze tips kun je jouw boeidelen een mooie afwerking geven!

Schildersbedrijf Edens, de vakman voor uw woning!

Delen op social media

Ook handig om te weten

Schildersbedrijf Edens Over mij
Schildersbedrijf J. Edens in Apeldoorn. Uw partner voor behangen, glaszetten, onderhoud, kleuradvies, restauratie, pleisterwerk en lambrisering.
Nieuwsbrief
Wil je geen tips meer missen, meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief!
2024 © Schildersbedrijf Edens
Malcare WordPress Security