Mijn geheim bij Renovlies behang aanbrengen

Wil je Renovlies behang aanbrengen? Dan zijn deze stappen zeker bruikbaar. Het aanbrengen van Renovlies kan soms een uitdagende klus zijn, dus het is handig om te weten hoe je dit aanpakt.

Voordat je begint met behangen, is het belangrijk om naar je ondergrond te kijken. De ene muur is kaal en de andere muur heeft nog behang dat je moet verwijderen. In dat geval moet je het oude behang eerst verwijderen om problemen te voorkomen. Veel mensen vragen zich af of ze Renovlies over het oude behang kunnen aanbrengen, maar dat is geen aanbevolen optie. Oud behang kan loskomen als het nat wordt, waardoor er bobbels in je nieuwe behang ontstaan.

Als je je muur niet opnieuw met Renovlies wilt bedekken omdat deze nog in goede staat is, maar je wilt wel een verandering, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de muur te schilderen en daarna goudverf aan te brengen voor een andere uitstraling zonder al te veel werk.

Als je echt Renovlies wilt aanbrengen, is het van essentieel belang dat je ondergrond mooi glad is. In de onderstaande video leer je alle stappen om de muur mooi glad te maken. Daarna moet je de muur wellicht voorstrijken om de zuiging te verminderen.

Heb je eenmaal een helemaal gladde muur die is voorstrijkt, dan kun je ervoor kiezen om de muur te schilderen zonder Renovlies behang. Dit bespaart je zeker wat geld en je kunt elke muur en plafond een eigen kleur geven voor een prachtig resultaat. Als je wilt leren hoe je een mooie rechte lijn kunt schilderen langs een muur en plafond, bekijk dan de video in deze link.

Zodra het Renovlies is aangebracht, laat je het goed drogen. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk lijmresten verwijdert van je ondergrond. Als alles droog is, kun je beginnen met het schilderen van het Renovlies behang. Mensen vragen zich vaak af wat het verschil is met glasweefselbehang. Eigenlijk komt het op hetzelfde neer. Het enige verschil is dat glasweefselbehang vaak een licht patroon heeft terwijl Renovlies glad is.

In de onderstaande video leer ik je al deze stappen en geef ik je handige tips zodat jij prachtig Renovlies behang kunt aanbrengen. Bekijk snel de video en abonneer je voor meer handige tips.


Schildersbedrijf Edens, de vakman voor uw woning!

Delen op social media

Ook handig om te weten

Schildersbedrijf Edens Over mij
Schildersbedrijf J. Edens in Apeldoorn. Uw partner voor behangen, glaszetten, onderhoud, kleuradvies, restauratie, pleisterwerk en lambrisering.
NIEUWSBRIEF
Wil je geen tips of belangrijke updates meer missen? Meld je dan GRATIS aan als VIP-member! Je ontvangt automatisch een melding zodra er een nieuwe video op YouTube verschijnt of er belangrijke informatie beschikbaar is over onze video's. Zo blijf je altijd volledig op de hoogte.
2024 © Schildersbedrijf Edens
Malcare WordPress Security