SCHADE DOOR VERF EN KIT HERSTELLEN

In mijn nieuwste VIDEO>> laat ik je zien hoe je schade aan je glaslatten kunt herstellen die veroorzaakt is door loslatende verf en slechte beglazingskit. Veel van deze problemen ontstaan door fabrieksgrondverf die na verloop van tijd hard wordt en loslaat. Ik leg stap voor stap uit hoe je de oude verf volledig kunt verwijderen en waarom dit noodzakelijk is, zelfs als sommige delen nog intact lijken.

Daarnaast laat ik zien hoe je de beschadigde beglazingskit zorgvuldig verwijdert en vervangt met een nieuwe laag. Ik gebruik daarvoor de Glaskit TS van Soudal. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat de nieuwe kit goed hecht en je een duurzame afwerking krijgt.

In de video geef ik ook praktische tips voor het aanbrengen van de eerste verflaag, die je wat kunt verdunnen om een betere hechting op de ondergrond te krijgen. Vervolgens leg ik uit hoe je de daaropvolgende lagen verf kunt aanbrengen om een goede bescherming te bieden.

Een ander belangrijk aspect dat ik bespreek, is hoe je moet omgaan met verschillende soorten schade aan je glaslatten. Niet alles hoeft kaal gemaakt te worden; sommige delen kunnen nog goed genoeg zijn om overheen te schilderen. Dit soort beslissingen zijn cruciaal om het schilderwerk efficiënt en effectief uit te voeren.

Daarnaast bespreek ik de verschillende materialen en technieken die ik gebruik om het beste resultaat te bereiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een föhn om hardnekkige verf te verwijderen en het afplakken van ramen met Kip tape voor strakke lijnen. Voor effectief verf verwijderen met een föhn verwijs ik je naar deze video: VERF VERWIJDEREN LANGS HET GLAS>>

Als je meer wilt weten over het herstellen van verf en beglazingskit en andere handige schildertips, bekijk dan mijn nieuwe video.
Daarin laat ik je alle stappen in detail zien. Vergeet niet om je te abonneren op mijn kanaal voor meer handige tips en overweeg mijn E-book te kopen voor diepgaande informatie en preventieve tips om schade te voorkomen.

Ben je benieuwd naar het volledige proces en wil je meer handige tips en trucs ontdekken? Bekijk dan snel mijn nieuwste video op mijn YouTube-kanaal! Vergeet niet je te abonneren voor meer handige schildertips en -trucs om geld te besparen op professionele schilderklussen. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe tips, word dan snel GRATIS vipmember zodat je altijd een melding krijgt als er een nieuwe video online staat.

Schildersbedrijf Edens, de vakman voor uw woning!

Delen op social media

Ook handig om te weten

Schildersbedrijf Edens Over mij
Schildersbedrijf J. Edens in Apeldoorn. Uw partner voor behangen, glaszetten, onderhoud, kleuradvies, restauratie, pleisterwerk en lambrisering.
NIEUWSBRIEF
Wil je geen tips of belangrijke updates meer missen? Meld je dan GRATIS aan als VIP-member! Je ontvangt automatisch een melding zodra er een nieuwe video op YouTube verschijnt of er belangrijke informatie beschikbaar is over onze video's. Zo blijf je altijd volledig op de hoogte.
2024 © Schildersbedrijf Edens
Malcare WordPress Security