VERF VERWIJDEREN LANGS HET GLAS

Wil je verf verwijderen langs het glas? In deze VIDEO laat ik je zien hoe je oude verf kunt verwijderen langs het glas. Ik deel enkele handige tips met je die je tijd en moeite zullen besparen. Ik gebruik hiervoor een föhn omdat die vaak sneller werkt, maar daarmee is de kans groot dat het glas kapot gaat! Met deze tips zal dat risico kleiner worden als je verf gaat verwijderen langs het glas met een föhn.

In de video demonstreer ik stap voor stap hoe je de föhn op de juiste temperatuur instelt en deze gebruikt om de verf langs het glas voorzichtig te verwijderen. Ik deel ook handige tips en trucs om het proces soepel te laten verlopen, en hoe je het glas af en toe kunt koelen. Ook vertel ik je wat over zwarte plekken op de ondergrond en wat je moet doen als je die krijgt.

Ik laat je ook zien wat je moet doen als je grote planken moet ontdoen van oude verf. Je hebt geen professionele schilder nodig als je deze tips kent. Met de juiste tools en technieken kun je het zelf doen en geld besparen. In de video laat ik zien welke gereedschappen ik gebruik en hoe je ze het beste kunt toepassen voor het beste resultaat.

Vaak is het belangrijk om de verf volledig te verwijderen, want het kan zijn dat de verf oud begint te worden. Of dat er blaren in zitten. Hier kan vocht achter zitten of soms helemaal niet. En niet elke blaar zal houtrot veroorzaken. Meer over het herkennen van blaren in het schilderwerk leg ik uit in deze video: Geven blaren in een kozijn of deur houtrot?

Zodra je de verf eraf hebt, leg ik je ook uit hoe je daarna te werk kunt gaan om het schilderwerk weer op te bouwen. Mocht je houtrot hebben of wellicht houtworm, dan is het handig om deze video te bekijken zodat je alle stappen leert, vanaf het begin van het verwijderen van de verf tot aan de eindlaag schilderen: Houtrot repareren en dan de deur schilderen

Dus als je op zoek bent naar een eenvoudige en effectieve manier om verf langs het glas te verwijderen, bekijk dan nu mijn video en ontdek hoe je met een föhn moeiteloos verf kunt verwijderen. Vergeet niet je te abonneren voor meer handige schildertips en -trucs om geld te besparen op professionele schilderklussen. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe tips, word dan snel GRATIS vipmember zodat je altijd een melding krijgt als er een nieuwe video online staat.

Schildersbedrijf Edens, de vakman voor uw woning!

Delen op social media

Ook handig om te weten

Schildersbedrijf Edens Over mij
Schildersbedrijf J. Edens in Apeldoorn. Uw partner voor behangen, glaszetten, onderhoud, kleuradvies, restauratie, pleisterwerk en lambrisering.
Nieuwsbrief
Wil je geen tips meer missen, meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief!
2024 © Schildersbedrijf Edens
Malcare WordPress Security